• Newsletter
  • Contacte

Ana Mas Projects

Visites amb cita prèvia.

Ana Mas Projects (AMP) és un projecte que inicia el seu trajecte a l’octubre 2015, des de l’experiència acumulada de masArt galeria (2003-2012) i +R maserre galeria (2013-2015).

Ana Mas Projects es constitueix com una plataforma de difusió artística amb dues seus, una a San Juan, P. Rico i l’altra al barri de Santa Eulalia a l’Hospitalet, en un edifici industrial dels anys 70.

AMP es manté fidel a l’esperit que ha guiat els projectes artístics anteriors de la galerista, apostant per l’enriquidor diàleg de diverses generacions d’artistes treballant en tot tipus de formats, estils i trajectòries, tant nacionals com internacionals, col·laborant amb crítics i comissaris en un desig de generar coneixements al marge dels objectius de promoció i desenvolupant una labor de representació d’un nucli estable d’artistes als quals s’acompanya en el desenvolupament del seu llenguatge artístic i en la producció de les obres que ho reflecteixen.

Artistes
Manel Armengol, Mojé Assefjah, Joana Cera, Regina Giménez, Sabine Finkenauer, Carmen Mariscal, Xavier Miserachs, Alberto Peral, Àngels Ribé, Soledad Sevilla, Ana Tiscornia i Lucía C. Pino

Isaac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat
(Barcelona)
Veure el mapa

coordinacion@anamasprojects.com
www.anamasprojects.com

T. +34 936 33 74 75

Galeries