• Newsletter
  • Contact

Galeria Contrast

Dm-dv 10.30 - 13.30 i 16-19; ds 11-18

Galeria Contrast neix a Barcelona l'any 1992, amb l'objectiu d'apropar al públic artistes situats en el camí d’establir-se com a rellevants creadors del nostre temps.

Una de les tasques principals de la galeria és la d'aportar els mitjans i construir projectes per a representar la seva obra no només al nostre país, sinó en diverses ciutats del món. Des de l'any 2008, Galeria Contrast aposta per la internacionalització de la línia d'artistes representada, tant en diverses fires d'art com en altres galeries col·laboradores en ciutats rellevants dins l'escena de l'art contemporani. El seu programa consta d'aproximadament sis exposicions locals, cinc fires internacionals i exposicions compartides en galeries estrangeres. D'aquesta manera Galeria Contrast ha intentat construir una important xarxa de col·laboració internacional amb altres galeries i institucions.

La Galeria Contrast està especialitzada en art contemporani, i més concretament en pintura i fotografia.

Artistes

Lluís Barba, Rafel Bestard, Robert Berlin, Manuel Faura, Cynthia Fusillo, Luis Gaspar, Xavier G-Solís, Íñigo Navarro, Antonio Rincón, Mònica Subidé, Xevi Vilaró, AxeColours (Adriá Bosch)

Consell de Cent, 281 08011 Barcelona
View map


www.galeriacontrast.com


Galleries