• Newsletter
  • Contact

Galeria Mayoral

dilluns a divendres 10:00h - 14:00h i de 15:30h a 19:30h, dissabtes de 10:00h a 14:00h

La galeria Mayoral articula un programa expositiu focalitzat en l’informalisme i l’art de postguerra, tant català com espanyol, amb artistes com Tàpies, Chillida, Millares, Saura, Brossa, Cuixart, Guerrero, Zóbel, Canogar o Feito. Al mateix temps que el fa extensiu a alguns dels artistes avantguardistes claus del segle XX, com Miró, Picasso o Dalí.

Desenvolupa projectes rigorosament comissariats fruit d’un exhaustiu procés de recerca i documentació. La galeria compta amb el suport de les famílies dels artistes, de fundacions i altres institucions la missió de les quals radica a preservar i donar a conèixer el llegat dels artistes que representen. Així mateix, té la complicitat d’un bon nombre de col•leccionistes i museus, tant públics com privats, per acomplir la seva missió.

Aquests últims anys Mayoral ha dut a terme projectes com “Miró’s Studio” (a Londres i Nova York), les retrospectives “Millares. Construint ponts, no murs”, “Saura. Tragèdia – creació” i “Tàpies avui”, que s’han endinsat en el procés creatiu dels artistes i han analitzat com el missatge de la seva obra continua interpel•lant el present.

La galeria participa a les fires TEFAF Maastricht, TEFAF New York Fall, ARCOmadrid i Masterpiece, a Londres.

Consell de Cent, 286
08007 Barcelona
View map

info@galeriamayoral.com
www.galeriamayoral.com

T. 93 488 02 83

Galleries