• Newsletter
  • Contact

Galeria Senda

Dimarts a divendres 11.00 – 20.00 h. Dissabtes 11.00 - 14.30 i 15.30 - 20.00 h.

Senda té passió per la creació, valora i recolza el talent, el risc i la singularitat d’artistes joves i establerts tant en l’àmbit nacional com internacional, defensant el valor individual de cadascun i fugint de programes tancats o línies de pensament unidireccional. Creiem en el valor de la diversitat i en la riquesa del múltiple llenguatge i intentem identificar mons singulars en els quals reflectir-nos i amb els que créixer.

Des de 1991 hem exercit una tasca de galeria, i d’ara endavant ampliem el nostre camp d’acció cap a altres serveis d’art. A més, estem estretament relacionats a altres projectes com LOOP Barcelona, la fira referent de videoarte a nivell internacional; i Talking Galleries, una iniciativa que potencia el debat i discussions sobre el desenvolupament de la indústria de l’art.

És important per nosaltres seguir col·laborant amb artistes que confien en la nostra manera de fer i participar i donar suport al seu procés creatiu per què projectes nous vegin la llum, dins o fora del nostre espai i servir igualment de suport a institucions o tercers en els seus projectes creatius.

Artistes:
AES+F, Vasco Araújo, Stephan Balkenhol, Roger Ballen, Adrian Balseca, Jordi Bernadó, Martín Chirino, James Clar, José Pedro Croft, Oleg Dou, Anthony Goicolea, Peter Halley, Yago Hortal, Karin Kneffel, Ola Kolehmainen, Glenda León, Anna Malagrida, Miralda, Aitor Ortiz, Mathieu Pernot, Jaume Plensa, Gino Rubert, Eve Sussman & Rufus Corporation, Francis Lisa Ruyter, Sandra Vásquez de la Horra, Massimo Vitali, Gao Xingjian.

 

Trafalgar, 32
08010, Barcelona

View map

info@galeriasenda.com
www.galeriasenda.com

T. +34 934 87 67 59

Galleries