• Newsletter
  • Contact

Prats Nogueras Blanchard

Dilluns a divendres 10:30 – 19 h. amb cita prèvia. Agost tancat.

NoguerasBlanchard va obrir el seu primer espai al Raval de Barcelona el 2004. La galeria desenvolupa un programa internacional interdisciplinari, reflectint varietat de posicions i pràctiques motivades conceptualment. L'objectiu principal de la galeria és comprometre's a llarg termini amb les carreres dels seus artistes i estar involucrada en la producció d'obra, així com altres projectes. NoguerasBlanchard ha coproduït pel•lícules, finançat projectes biennals, llibres i publicacions d'artistes, treballant amb estret lligàm amb galeries i institucions internacionals.

Exposicions individuals es complementen amb exposicions col•lectives i altres projectes: el 2011 iniciem la primera Curatorial Open Call, oportunitat anual perquè els comissaries més joves presentin les seves propostes; altres iniciatives inclouen els nostres Kitchen Talks, on artistes, crítics, curadors i altres agents culturals estan convidats a realitzar xerrades informals a la galeria.

El 2012, NoguerasBlanchard va obrir un segon espai a Madrid per a generar noves audiències, contextos i possibilitats. Situat a Dr. Fourquet, al costat del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, es tracta d'un nucli pioner conegut com MadridDF, el qual fins ara, quinze galeries s'hi han unit. El 2015, la galeria de Barcelona es va traslladar a un espai molt més gran a L'Hospitalet de Llobregat, situat en un edifici industrial juntament amb altres galeries i estudis d'artistes.

NoguerasBlanchard ha incorporat artistes com Wilfredo Prieto, Ignacio Uriarte, Rubén Grilo, Mercedes Azpilicueta i Enric Farrés Duran, els quals van presentar les seves primeres exposicions individuals a la galeria. També hem col•laborat recentment amb artistes establerts com Joseph Grigely i Richard Wentworth.

El programa en dos espais permet a la galeria organitzar cicles expositius amb comissaris convidats. Per exemple, el 2018-19, 'Margins of Ten', cicle comissariat per Rosa Lleó inspirat en la famosa pel•lícula Powers of Ten (1975) de Charles i Ray Eames, o el 2017-18 'On Affection', una exposició d'un any de durada articulat en una sèrie d'iteracions individuals centrades en la performance.

Aquest any, NoguerasBlanchard presenta ‘The Swamp of Forever’, un cicle d'exposicions comissariat per Carlos Fernández-Pello que intenta desplegar un gir etern en quatre aspectes diferents, ‘Love’, ‘Coincidence’, ’Standard’ i ‘Origin’, tots compartint la mateixa relació problemàtica amb la linealidad temporal.

Artistes
Francesco Arena, Mercedes Azpilicueta, Enric Farrés Duran, Anne-Lise Coste, Leandro Erlich, Rubén Grilo, Marine Hugonnier, Christopher Knowles, Fran Meana, Ester Partegàs, Perejaume, Wilfredo Prieto, Shimabuku, Ignacio Uriarte, Richard Wentworth

Isaac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat
(Barcelona)
View map

info@noguerasblanchard.com
www.noguerasblanchard.com

T. +34 93 636 313

Galleries