• Newsletter
  • Contact

RocioSantaCruz

dimarts a divendres 10:00h a 14:00h - 16.00 a 20.00h dissabtes 12:00h a 20:00h

La Galeria RocioSantaCruz és un espai dinàmic per a la creació i el pensament contemporani en totes les seves manifestacions. Situat al centre neuràlgic de Barcelona amb més de 300 m2, l’espai acull projectes tant d’artistes consolidats com ara talents emergents.

Fidel a la seva trajectòria des del 1994 a París, com a editora de llibres d’artista, el plantejament de RocioSantaCruz és posar el focus sobre arxius inèdits amb l’objectiu de generar un diàleg entre avantguardes de la segona meitat del segle XX i les noves pràctiques contemporànies.

La galeria es concep com un espai d’experimentació, un punt de trobada per a la reflexió i un espai per a la difusió de noves pràctiques amb un interès especial en la fotografia, el cinema experimental, l’arxiu i l’edició de publicacions d’artista.

Artistes
Mar Arza, Blanca Casas Brullet, Jean Denant, Pep Duran, Gonzalo Elvira, Andrés Galeano, Ferran Garcia Sevilla, Ana Garcia-Pineda, Marcel Giró, Lluis Hortalà, German Lorca, Julia Llerena, Oriol Maspons, Fina Miralles, Marina Núñez, Lois Patiño, Palmira Puig-Giró, Rubens Teixeira Scavone, Montserrat Soto, Jordi Teixidor, Miguel Trillo.

Gran Via de les Corts Catalanes, 627
08010 Barcelona
View map

info@rociosantacruz.com
www.rociosantacruz.com

T. 93 633 83 60

Galleries