• Newsletter
  • Contacte
Galeria H2O

Susanne Hergenhahn

25 L’exposició

hergenhahn creat l’any 1994 a Barcelona, és una marca de roba de punt sostenible per a home i dona que es produeix en petits tallers artesanals de Barcelona. La intenció de cada col·lecció és fer roba que no depengui de les últimes tendències, sinó crear roba per a cada dia i per a totes les edats. L’ús de materials naturals en diferents galges així com els colors beix, gris i negre són elements fonamentals a cada col·lecció. Sense excloure una gama de colors més amplia.

L'exposició està dividida en 5 parts, el grafisme, la col·laboració, la performance, la instal·lació i el concepte. Gairebé totes les seves presentacions tendeixen a la transgressió en ser realitzades en llocs inesperats, amb models no professionals i en col·laboració amb professionals del vídeo, la fotografia, instal·lació i performance.

Susanne Hergenhahn elabora els seus dissenys a partir de conceptes i li agrada jugar amb contrastos entre diferents gruixos, colors i estructures de punt. En les seves col·leccions conserva els detalls artesanals, ja que són generades a partir d'un fil, processat a màquina, a mà, a ganxet, nuat, enroscat. La seva àmplia col·lecció d'accessoris sempre està realitzada a mà.

A ella li agrada transformar patrons de confecció en peces de punt.

25 L’exposició - Exposició per a celebrar els 25 anys de hergenhahn.

Agenda
26 ABR 2019