• Newsletter
  • Contact
Galeria H2O

Silvia Garcia

Domestic Workspaces

Domestic Workspaces mostra un recull d’il·lustracions de 46 despatxos d’arquitectura i disseny de Silvia Garcia Camps.

L’exposició reflecteix els vincles que les persones establim amb determinats espais. A partir d’aquí sorgeix la unió de dos conceptes: per una banda, “domestic”, que fa referència a l’apropiació d’un lloc, i per l’altra, “workspaces”, els espais de treball.

La Silvia representa l’arquitectura i l’interiorisme a través d’il·lustracions de geografia inexacta, que neixen d’una barreja entre l’analògic –el dibuix a mà–, i el tecnològic –el posterior muntatge amb ordinador–. Es tracta d’una tècnica de collage naive que li dóna un cert marge de creativitat i llibertat de composició per captar l’essència dels estudis que visita. Com a resultat, les seves obres es mantenen fidels a la realitat i, tot jugant amb les dimensions dels objectes, també acaben invocant el seu toc personal, la seva pròpia mirada.

Domestic Workspaces no només visibilitza la intimitat dels despatxos d’arquitectura –espais privats–, sinó que alhora els apropa als ciutadans. Tanmateix, l’estil amb què ho fa manté l’aura del que és únic i personal, deslligant-se de l’evidència d’una fotografia.

Així doncs, el projecte ens convida a reflexionar sobre el diàleg que estableixen les persones amb l’espai que ocupen i els seus hàbits a través dels objectes quotidians amb què els omplen.

Calendar
13 JUL 2020