• Newsletter
  • Contacte
L&B gallery

"DUP | 2019 - Tribute to Etel Adnan" presenta els treballs de: Antoni Arola, Botánica Textil (Paula Andrés Castrillo), Luca Hugo Brucculeri, Jordi Canudas, Carla Cascales Alimbau, Irene Cases, Miguel Giner Gutiérrez, Romina Gris, Massimiliano Moro, Cristina Noguer, Pichiglas (Alfonso de la Fuente), Maria Pratts, Raquel Quevedo, Señorita Lylo, Julen Ussia, Valeria Vasi, Josep Vila Capdevila, Sanna Völker, YOMUTO.

DUP 2019 | Tribute to Etel Adnan

DUP 2019 | Design Unique Piece
Tribute to Etel Adnan
Comissària: Guendalina Perelli
06.06 - 05.07.2019
OPENING I COCKTAIL de l’exposició: 6 de juny a les 19 h
COCKTAIL durant la BDW: 13 de juny a les 19 h
Àlaba 58, Barcelona | M Bogatell
Coincidint amb la 14ª edició de la Barcelona Design Week, L&B Gallery presenta la 4ª edició del DUP | Design Unique Piece. Des del 2015, L&B està compromesa amb la comunitat del disseny que envolta la galeria a l’emergent barri barceloní del Poblenou i estableix una exposició anual de disseny peça única.
Per el DUP | 2019, que inaugura el 6 de juny, la galeria té el plaer de proposar un projecte comissariat per Guendalina Perelli - experta en comunicació activa a Milà i Barcelona i cap d’edicions del magazine de disseny thesignspeaking - que inspirant-se en l’obra de la reconeguda artista pionera libanesa Etel Adnan (Beirut, 1925), estableix un diàleg entre dissenyadors que, per naixement o elecció, resideixen a Barcelona.
Des de Nova York a Beirut, des de Sausalito a París, l’obra de l’artista libanesa està inspirada en les ciutats i paisatges que ha descobert i recorregut. A la seva paleta de colors hi destaquen els exercicis cromàtics inmersos en la llum del Mediterrani. Estrangera a tot arreu sense haber passat per l’exil·li, l’Etel Adnan viu el segle XX amb intensitat i en un present perpetu, describint en els seus textos com els indrets i els idiomas han modelat la seva obra.
La mostra presenta peces úniques de disseny que contribueixen a crear armoniosament una llar amb l’essència d’Etel Adnan. El vincle amb el títol “Transicions” de la BDW 2019 no és solament entre l’art i el disseny: és la invitació a transitar pels espais de la galeria com qui transita entre les habitacions d’una casa i també entre diferents dissenyadors i diferents objectes.
"DUP | 2019 - Tribute to Etel Adnan" presenta els treballs de:
Antoni Arola, Botánica Textil (Paula Andrés Castrillo), Luca Hugo Brucculeri, Jordi Canudas, Carla Cascales Alimbau, Irene Cases, Miguel Giner Gutiérrez, Romina Gris, Massimiliano Moro, Cristina Noguer, Pichiglas (Alfonso de la Fuente), Maria Pratts, Raquel Quevedo, Señorita Lylo, Julen Ussia, Valeria Vasi, Josep Vila Capdevila, Sanna Völker, YOMUTO.

Agenda
07 JUN 2020