• Newsletter
  • Contacte
Galeria Carles Taché

Frederic Amat, Evru, Ferran García Sevilla, Xavier Grau, Josep Guinovart, Joan Hernández Pijuan, Toni Llena, Robert Llimós, Jaume Plensa, Charo Pradas, Albert Ràfols-Casamada i Antoni Tàpies; Sergi Aguilar, Susana Solano i Moisès Villèlia; Jordi Benito, Carlos Pazos.

Homenatge a l’art contemporani català

“Potser aquesta exposició arriba tard, no ho sé. Certament l’hagués pogut fer en el passat, la puc fer ara i la podria fer anys endavant.
A la vida, poques coses travessen el temps amb fermesa i contundència, envaint la nostra memòria, el present i el futur. Allò que tingui aquesta capacitat signi carà que forma part ja de nosaltres.
Dels artistes d’aquesta exposició en sóc deutor perquè reuneixen aquesta condició: formen part de mi, han estat determinants en la construcció de la meva cosmovisió personal.
De totes les maneres que trobo al meu abast d’expressar les meves emocions, fer una exposició és la que probablement se`m doni millor.
Serveixi aquesta mostra, per tant, com a prova del meu homenatge a tots aquests artistes, mestres indiscutibles de l’art contemporani català”.
Carles Taché
____________________________________________________________________
La Galeria Carles Taché es complau en anunciar la inauguració de l’exposició “Homenatge a l’art contemporani català” que tindrà lloc el dia 15 de març a les 19.30h.
En aquesta retrospectiva s’hi podran veure obres d’alguns dels grans mestres de l’art català contemporani, amb quadres de Frederic Amat, Evru, Ferran García Sevilla, Xavier Grau, Josep Guinovart, Joan Hernández Pijuan, Toni Llena, Robert Llimós, Jaume Plensa, Charo Pradas, Albert Ràfols-Casamada i Antoni Tàpies; escultures de Sergi Aguilar, Susana Solano i Moisès Villèlia; i instal•lacions de Jordi Benito i Carlos Pazos.
A més a més, la mostra es complementarà amb un altre gran nom, el de Joan Brossa, del qual s’exposarà una instal•lació a la Sala Negre de la Galeria.
Per tant, aquesta no és només una exposició, és també un homenatge a la integritat i el treball d’aquestes gures, i també és la materialització del desig de posar novament en escena i en diàleg els grans artistes constructors de la contemporaneïtat al nostre país.

Agenda
25 MAR 2019