• Newsletter
  • Contacte
L&B gallery

Anna Ill

Objective chance

La galeria L&B de Barcelona (Àlaba, 58) té el plaer de presentar els últims treballs d’Anna ill amb l’exposició "Objective chance".

Quan caminem pel carrer compartim el nostre passeig amb una sèrie d’objectes que sovint no valorem. Són el motor de l’obra d’Anna ill (Vilanova i la Geltrú, 1990). Materials abandonats com trossos de fusta, de pedra o de teixits concrets. Estructures que, mirades des d’un punt de vista utilitari, han perdut la seva funció, i que només poden tornar a tenir sentit si s’aprecien des d’una mirada oberta que busca el potencial expressiu amagat en cadascun dels cossos inerts. Això és el que fa ill, que transforma objectes abandonats en peces d’una bellesa subtil que aconsegueixen transitar des de l’exterior a l’interior, i preguntar-nos si és coincidència que els nostres ulls no puguin apartar-se d’uns materials que ens parlen i ens criden l’atenció.

“Fent aquest recorregut des de l’exterior fins a l’interior, topem amb peces tant importants com l’escultura "Nòmada", que en fotografia seria el que anomenaríem un autoretrat. Obres d’art fetes a partir de tot allò que els nostres sentits, la nostra ment, el nostre cos i el nostre món carreguen sobre les seves espatlles, i que molts cops, sense que ni tan sols nosaltres en siguem conscient, ens permeten conformar el sentit de la vida."

Clàudia Rius, periodista cultural a Núvol

Agenda
18 GEN 2020