• Newsletter
  • Contacte
Galeria H2O

Nana & Felix

Progress

Aquesta exposició aspira a explorar dues visions contradictòries de la ciutat moderna: La ciutat entesa com a resultat i llar dels seus habitants i la ciutat com un bé econòmic i comercial per desenvolupar i explotar. Intentem situar-nos, a nosaltres mateixos i al nostre treball, en el mig d'aquestes dues realitats. En el fons, el nostre desig és intentar entendre on s'ubica l'individu, on ens ubiquem nosaltres.

La ciutat de Seül, on vivim, serveix com a teló de fons per a aquest projecte. A través d'una exploració intima dels reptes tant històrics com a presents d'aquesta ciutat, intentem mostrar com aquests mateixos reptes tenen ressonància en un context més general, global.

L'exposició consisteix en una projecció audiovisual, una instal·lació sonora, una instal·lació de llum i fotografies. A través de la combinació d'aquests elements tan diferents volem crear un ambient exòtic i estrany. Encara que hi hagi diferències evidents entre Barcelona, la ciutat que alberga l'exposició, i Seül, creiem que també hi ha diversos punts de connexió. El que volem fer és oferir-li al visitant una mirada a un món distant, i que aquesta distància permeti una visió renovada de l'ambient local.

Nana & Felix

Agenda
23 JUN 2018