• Newsletter
  • Contacte
Victor Lope Arte Contemporáneo

Alfredo Chamal, Johan Barrios, Mario Dilitz, Kepa Garraza, Marisa Morón y Salustiano

Realisms

La Galeria Víctor Lope Arte Contemporáneo inaugurarà el proper dijous 7 de febrer una exposició col·lectiva en la que participaran diferents artistes.

Aquest cop, la galeria barrejarà en el seu espai expositiu, una selecció de peces realistes de diferents formats: pintura, dibuix i escultura. Artistes de diferents generacions i procedències que ens mostren alguns dels seus treballs més recents.

En l’àmbit de l’escultura, es mostraran els cossos en bronze y en fusta perfectament tallats a mà de Mario Dilitz (Àustria, 1973). Sobre paper es podran veure les més noves peces de la sèrie Power del artista basc Kepa Garraza (Espanya, 1979) i també veurem peces del jove artista mexicà Alfredo Chamal (Mèxic, 1993) que dibuixa amb bolígraf BIC.

Ja per acabar, en l’àmbit de la pintura veurem el treball del colombià Johan Barrios (Colòmbia, 1983), i les magnífiques peces de gran format del inconfusible Salustiano (Espanya, 1965). També mostrarem en primícia la sèrie Mujer-es de la jove artista Marisa Morón (Espanya, 1984).

Una explosió de talent que pretén reivindicar l’estil que agrupa a tots aquesta magnífics artistes i que sense cap mena de dubte mostra la qualitat i la professionalitat artística dels artistes presentats.

L’exposició es podrà veure fins el dissabte 20 d’abril.

Agenda
06 JUN 2020