• Newsletter
  • Contacte
Galeria Carles Taché

Phil Griffin

SURRENDER

Espais Blanc i Negre

La Galeria Carles Taché i No20 s’enorgulleixen en presentar el treball de Phil Griffin per primer cop a Espanya. SURRENDER és una mostra individual que inclou un conjunt de treballs conformat per fotografies creades per l’artista durant la seva residència d’un any a Troubleyn/Laboratorium (Amberes). En el seu conjunt, les obres ofereixen un retrat psicològic complet de l’obra de teatre de 24 hores de Jan Fabre “Mont Olimp: Per Glorificar el Culte de la Tragèdia”.
Ballarí de formació, l’interès visual de Griffin resideix en la dinàmica i energia del moviment. Per a ell, les emocions i sentiments poden ser vistos com a accions físiques i, com a tal, formes tangibles susceptibles de ser capturades. La sèrie presentada en aquesta exposició explora temes com la submissió expressada a través de la dansa. Els moments capturats d’abandonament individual ofereixen una vulnerabilitat expressada en la lluita, l’esgotament i l’èxtasi del moviment.
Resultat de trobades d’una alta càrrega emocional i extremadament personals entre Phil Griffin i els actors de la icònica obra de Fabre, les imatges presentades poden ser interpretades com a converses en comptes de fotografies, com a sentiments compartits més que no pas instantànies. SURRENDER ofereix una oportunitat única de gaudir d’imatges que voregen allò que és abstracte, més pròpies d’un pintor que d’un fotògraf, i que capturen nocions abstractes universals com la por, l’esperança i la vulnerabilitat.

Agenda
20 JUN 2019