• Newsletter
  • Contact

LOOP Fair 2017: del 25 al 26 de maig

LOOP Fair, des del 2003, crea un marc per a especialistes i col·leccionistes, el primer dedicat a la imatge en moviment. Les galeries i artistes se seleccionen per un comitè independent. La Fira neix d'una intenció comercial i amb el ferm compromís de crear un context seriós i rigorós.

LOOP Fair 2017 ofereix, a través de les 45 obres seleccionades, una lectura actualitzada del videoart com a agent generador de cultura, és a dir, com un element amb capacitat d'acció reflexiva i de transformació.

Un grup de col·laboradors -curadores, investigadors i crítics- ha reflexionat sobre cadascuna de les peces. Tiago d'Abreu Pinto, Eugenio Cortés, Marta Echaves, Esther Fernández-Cifuentes, Mariella Franzoni, Ashraf Jamal, Violeta Janeiro, Marilia Loureiro, Antonella Medici, Maike Moncayo, Inez Pis, Barbara Polla, Julia Ramírez Blanco i Marta Ramos-Yzquierdo M. Reindl, Vera Renau, Blanca del Riu, Claudia Rodríguez-Posi, Melina Ruiz-Natali i Carlota Surós han fet l'exercici de reflexionar sobre la imatge i el seu contingut en relació amb el seu context social, històric i formal.

Dins de la programació de la fira, Art Barcelona recomana:onella Medici, Maike Moncayo, Inez Pis, Barbara Polla, Julia Ramírez Blanco i Marta Ramos-Yzquierdo M. Reindl, Vera Renau, Blanca del Riu, Claudia Rodríguez-Posi, Melina Ruiz-Natali i Carlota Surós han fet l'exercici de reflexionar sobre la imatge i el seu contingut en relació amb el seu context social, històric i formal.

Dins de la programació de la fira, Art Barcelona recomana:

ADN Galeria
Marcos Ávila Forero
Un pechiche para Benkos

 

àngels barcelona
Esther Ferrer
Extrañeza, desprecio, dolor y un largo etc.

 

Galeria Senda
Glenda León
Dirigir las nubes

 

Rocio Santa Cruz
Marina Nuñez
El fuego de la visión

 

More news