• Newsletter
  • Contact

Neix ARCOlisboa

Aquest projecte d'expansió internacional vol donar visibilitat i projecció a l'actual escena artística portuguesa.

Portugal, i el seu creixent mercat artístic, ha estat la destinació triada per IFEMA per a l'organització, fora de les nostres fronteres, de la primera fira d'art contemporani sota el segell d'ARCO. Així, ARCOlisboa veurà la llum el 2016, del 26 al 29 de maig, a la Fábrica Nacional da Cordoaria, situada en Belém, amb la participació de 40 galeries internacionals seleccionades pel Comitè Organitzador.

L'oportunitat i suport que obre aquest projecte a les galeries portugueses, es veurà afavorida per la progressiva recuperació de l'economia portuguesa, així com pel retorn de la inversió internacional. A això es suma un altre factor favorable com és l'evolució a l'alça del turisme a Portugal, que ha crescut notablement en els últims anys, atraient especialment turistes procedents d'Espanya, Regne Unit, Alemanya, França i Brasil, molts d'ells moguts per la seva oferta cultural.

Amb un format de dimensions contingudes, i articulat entorn de la idea d'Artista Destacat, ARCOlisboa es convertirà en el lloc adequat per presentar artistes que dialoguin amb els creadors lusitans i reflecteixin les connexions naturals amb Espanya i Brasil, així com amb les diferents escenes que al llarg de la història han acollit a artistes fonamentals per a la definició de l'art portuguès. En definitiva, unes influències i connexions que han perviscut durant anys, als quals ARCOlisboa donarà veu i visibilitat.

Més informació a www.ifema.es

More news