• Newsletter
  • Contact

PROCÉS DE SELECCIÓ. COMUNICACIÓ GRÀFICA ART NOU 2022

S’obre un procés de selecció dirigit a joves dissenyadors/es per a escollir el/la dissenyador/a de la comunicació gràfica d’aquesta edició d’Art Nou.

A qui va dirigit:

Poden optar dissenyadors/es de fins a 35 anys, a títol individual o com a col·lectiu, i vinculat/s al context català. En el cas dels col·lectius, es requereix que la totalitat dels membres que l’integren compleixin aquests requeriments. La participació en la convocatòria suposa l’acceptació íntegra de les condicions.

Objecte:

Realització de la comunicació gràfica d’Art Nou 2022. L’autor/a es compromet a treballar en col·laboració amb la direcció i equip gestor en la concepció i el disseny dels elements de comunicació vinculats a Art Nou 2022, des de la data de resolució d’aquest procés de selecció, fins el 3 de setembre, data de finalització de l’esdeveniment. Les aplicacions i materials gràfics es concretaran conjuntament amb el/la dissenyador/a, però en les darreres edicions aquests han estat en gran part elements digitals de comunicació en xarxes, web i newsletter. Respecte a materials impresos fins el moment hem produït una postal “save the date”, el mapa desplegable amb tota la programació, banderoles, cartells i bosses "tote bags". 

Disseny:

Tot i que la gràfica serà lliure i valorarem les propostes més creatives, mantindrem el logotip d’Art Nou dissenyat per Enric Badrinas com a signatura de la comunicació de l’esdeveniment.

Honoraris:

1.800 € (base imposable)

Informació i documentació a aportar:

Els/les interessades, hauran d’enviar un mail a info@artbarcelona.es i adjuntar un dossier en format PDF (màxim 10MB) que inclogui el següent:

- Dades personals i informació de contacte.

- Curriculum vitae

- Presentació d’entre 3 i 5 projectes realitzats en els darrers 3 anys. Es valorarà que siguin projectes de comunicació realitzats en l’àmbit artístic i/o cultural.

Termini de presentació:

27 de febrer de 2022 a les 24h. 

Data comunicació seleccionat/ada:  

7 març de 2022

 

Art Nou 2022

De l'1 de juliol al 3 de setembre

Art Nou és el gran esdeveniment anual d’art emergent a Barcelona i l’Hospitalet de LLobregat. Un dispositiu d’activació que té com a objectiu descobrir i fer visibles maneres de fer emergents en l’art, així com oferir marcs de col·laboració idonis entre artistes joves i les galeries i espais que participen.

Enguany celebrem la edició #11 i presentarem un programa dirigit a la ciutadania que inclourà exposicions, activitats paral·leles en diferents formats, tallers, i visites guiades a les galeries i als tallers i centres de producció, convertint Barcelona i L’Hospitalet en l’epicentre de l’art jove.

Com en cada edició, hi haurà un Jurat format per  3 agents del context artístic que seleccionaran el/la guanyador/a del Premi Art Nou 2022 atorgat per La Capella.

Art Nou és una iniciativa d’ Art Barcelona - associació de galeries

More news