• Newsletter
  • Contact

Talking Galleries IV Barcelona Symposium| Artistes i Galeristes: una visió en común

2-3 novembre 2015
MACBA_Museu d'Art Contemporani de Barcelona

 

Talking Galleries promou el debat sobre noves tendències i models relacionats específicament amb el sector del galerisme. Obert a galeristes i professionals de l'art, la quarta edició del simposi es celebrarà els propers 2 i 3 de novembre a Barcelona (MACBA - Museu d'Art Contemporani de Barcelona). Dos dies en els quals crear un espai de reflexió al voltant de la transformació i adaptació de les galeries al nou ecosistema de l'art, i on trobar estratègies que responguin als desafiaments actuals.

La trobada reuneix a galeristes, artistes, comissaris i col·leccionistes amb la finalitat de debatre i posar en comú l'impacte dels canvis en el sistema de l'art i compartir experiències professionals, tenint en compte diferents posicionaments, promovent el debat, l'anàlisi de fons, i establint un laboratori d'idees per a les pràctiques del galerisme.

Aquesta edició examinarà l'ADN de les fires d'art i el conseqüent impacte en la construcció del programa d'una galeria, i abordarà les relacions professionals entre artistes i galeristes. Els artistes són les figures clau a partir de les quals els galeristes desenvolupen la seva praxis. Amb tal fi, el simposi comptarà amb converses entre galeristes i artistes com Dora García, per fomentar la construcció d'un full de ruta comú.

Els destacats del programa inclouen: la sessió d'obertura a càrrec de Marc Spiegler, director d’Art Basel; la taula liderada pel galerista Jocelyn Wolff, que abordarà com construir un programa artístic coherent; el col·leccionista Alain Servais, qui desgranarà què és un agent artístic; la galerista i directora de la fira ‘Independent’ Elizabeth Dee, qui conversarà amb artistes per desvetllar què esperen els artistes d'una galeria; l'ex-directora d’Art Basel, Annette Schönholzer, qui compartirà escenari amb directors de fira per parlar de diferents models, entre ells el director d’ARCOmadrid Carlos Urroz; la presentació per part d’Anders Petterson, fundador d’ArtTactic, qui analitzarà la legislació en la venda online d'art; la galerista Anna Maria Molnár, qui mapejarà la participació de les galeries a les fires d'art; i la periodista especialitzada en mercat de l'art de The Art Newspaper i Financial TimesGeorgina Adam que recollirà les conclusions del simposi juntament al galerista i president d’ADAA Adam Sheffer.

Talking Galleries IV Barcelona Symposium convida a tots els assistents a participar als debats amb els ponents durant totes les sessions per fomentar el debat i l’intercanvi. Vine a compartir les teves experiències, reuneix-te amb la comunitat professional i participa de la conversa!

 

Consulta el programa i els speakers.
Registrat i reserva la teva plaça -- Disponibilitat limitada

More news