• Newsletter
  • Contact
Taché Art Gallery

Netai Halup, Aki Hoshihara, Sasha Sime, Nanao Tsukuda.

Land(e)scapes

Espai Negre i Espai Blanc

Nectar, en col·laboració amb la Galeria Carles Taché y ON MEDIATION_Platform on Curatorship and Research, presenta “Land(e)scapes”, una exposició col·lectiva amb Netai Halup (Israel), Aki Hoshihara (Japó), Sasha Sime (Rússia) i Nanao Tsukuda (Japó).

Aquesta exposició mostra els projectes desenvolupats pels quatre artistes durant el programa multidisciplinari de residència artística Nectar, que ha tingut lloc del 18 de maig al 8 de juny de 2018. Els textos dedicats a cada artista són fruit de la col·laboració amb convidats especials i de la seva visita al Open Studio a Nectar.

El programa de residència es basa en una convocatòria per a propostes de projectes, el qual permet als artistes residents aprofundir en el seu procés artístic i creatiu en un entorn rural i connectar amb l’escena artística de Barcelona amb la col·laboració d’On Mediation i la mostra a la Galeria Carles Taché.

A l’Espai Negre trobem les obres dels artistes Aki Hoshihara i Nanao Tsukuda, i a l’Espai Blanc trobem les obres dels artistes Netai Halup i Sasha Sime.

Calendar
26 APR 2024