• Newsletter
  • Contact

La Nit dels Museus

Més de 4.000 museus de més de 40 països obriran les seves portes la matinada del 21 de maig per a celebrar la Nit dels Museus. Una cita molt especial per als ciutadans i turistes, que podran gaudir amb una altra llum dels centres d'art de Barcelona.

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d'Europa, que sorgeix com a complement festiu a la celebració cada 18 de maig del Dia Internacional dels Museus. Amb aquesta data, la comunitat museística mundial vol generar consciència sobre el paper que juguen els museus en l'àmbit cultural a escala local i internacional.

A les 19 h del dissabte 21 de maig, els museus no tanquen les portes: te les obren de franc i et conviden a conèixer les seves col·leccions d’una altra manera: de nit! I hi passaran coses. Perquè, a més de visitar les exposicions amb una altra llum, podràs gaudir de concerts, performances, visites guiades, espectacles, tallers i activitats per a tota la família.

Com cada any, els espais del Circuit d'Art contemporani se sumen a la celebració amb un complet programa d'esdeveniments, pensats per a tots els públics. Centres com la Fundació Joan Miró, el MACBA, o la Fundació Antoni Tàpies comptaran amb activitats pensades específicament per al públic familiar, buscant la fidelització a llarg termini dels més petits.
Vina i deixa't sorprendre!
Per a més informació

More news