• Newsletter
  • Contact

ProjecteSD

Dimarts a divendres: 11.00 – 19.00 h. Dissabte: 11.00 - 15.00 h.

La galería ProjecteSD va ser fundada l'any 2003. El programa de ProjecteSD pretén generar diàleg entre artistes consagrats i joves autors, presentant treballs de diferents èpoques i contextos com una manera d'emfatitzar el valor artístic per sobre de les tendències, classificacions o generacions. A més del seu programa d'exposicions, ProjecteSD presta especial atenció als llibres d'artista, desenvolupant una secció d'edicions en creixement permanent des d'on es prioritzen els projectes dels autors representats. ProjecteSD és reconegut com un nou concepte de galeria dins de l'escena estatal. El seu consistent programa, la seva particular selecció d'artistes al marge d'interessos comercials, més enllà de les tendències i demandes del mercat, i el seu segell personal, han contribuït al prestigi i el caràcter únic de la galeria.
L'any 2014 ProjecteSD va rebre el premi Arte y Mecenazgo donat per “La Caixa” en la categoria de millor galeria en el territori espanyol. L’any 2019 la galeria va rebre el reconeixement del Gremi Galeries d’Art de Catalunya per la millor programació l’any 2018.

Artistes
Iñaki Bonillas, Raimond Chaves, Patricia Dauder, Koenraad Dedobbeleer, Hans-Peter Feldmann, Dora García, Ana Jotta, Guillaume Leblon, Jochen Lempert, Asier Mendizabal, Matt Mullican, Marc Nagtzaam, Peter Piller, Xavier Ribas, Allen Ruppersberg, Pieter Vermeersch, Christoph Weber

Passatge Mercader, 8 Baixos 1
08008 Barcelona
View map

info@projectesd.com
www.projectesd.com

T. +34 934881360

Galleries