• Newsletter
  • Contacte
Galeria Miguel Marcos

DAVID TREMLETT

4×4. DRAWINGS FROM 1989 – 2018

David Tremlett mostra les seves obres per segona vegada a la Galeria Miguel Marcos. En aquesta oportunitat podem veure les seves indagacions entorn de l’espai i el color en treballs que van des de 1989 fins a creacions més recents. La mostra s’ha programat del 22 de novembre al 28 de desembre del 2018.
Des de molt jove David Tremlett s’ha dedicat a viatjar tant per Europa com pel Nord d’Amèrica, Austràlia, Àfrica i l’Orient Mitjà. Tant els seus estudis d’escultura com els seus viatges són molt importants a l’hora d’aproximar-nos a la seva obra, perquè més que un pintor, escultor o dibuixant, Tremlett es considera un artista que treballa amb l’espai, i els seus recorreguts li van permetre acumular una sèrie d’experiències vitals i imatges que formaran part fonamental del seu quefer artístic, sobretot pel que fa a conceptes constants en les seves obres: el ritme, el color, la dimensió espacial i la memòria.
Quan mira un paisatge o un edifici (una ruïna, una església, l’espai interior d’una galeria o museu) Tremlett veu paràmetres que es repeteixen, no és només geometria o simple abstracció. L’artista aprecia els efectes de la llum que creen formes, els vestigis coherents que transcendeixen tota cultura o David Tremlett mostra les seves obres per segona vegada a la Galeria Miguel Marcos.

En aquesta oportunitat podem veure les seves indagacions entorn de l’espai i el color en treballs que van des de 1989 fins a creacions més recents.
Diverses de les obres que ara mostra a la Galeria Miguel Marcos són el producte dels seus viatges a Tanzània, entre 1989 i 1990, i de les seves intervencions en  edificacions dels llocs visitats. Tenen l’essència d’un diari de viatge que conté anotacions, fotografies, aixecaments topogràfics, croquis i records.

Agenda
15 SEP 2019