• Newsletter
  • Contacte
N2 Galeria

Roc Blacblock, Mohamed L'Ghacham, Rodrigo Romero

Ephemeral

En Ephemeral presentem els últims treballs d’estudi de tres reconeguts noms del Street-Art: Roc Blackblock, Mohamed L’Ghacham i Rodrigo Romero. Tres joves artistes que, des del seu personal acostament, aborden diferents aspectes de la naturalesa efímera de l’existència. Les noves maneres de relacionar-nos introduïdes per l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials han multiplicat la percepció de fugacitat de la vida. La visió d'aquests artistes no és la de qui, des d’una edat madura mira enrere amb nostàlgia, sinó la de qui cobra consciència de la translació del concepte d’obsolescència programada a tots els àmbits de la vida.

Mohamed L’Ghacham, malgrat la seva joventut, gaudeix d’una important projecció internacional. En l’actualitat es troba a Los Angeles preparant noves obres en una Residència Artística per la qual serà la seva primera individual en aquesta ciutat a la fi d’any, mentre la seva obra és exposada a Nova York en la Monike Art Fair de la mà de la galeria californiana PDP. Ha deixat murals en diferents localitats d’Estats Units, França, el Marroc, Itàlia i Espanya. En les obres preparades per a N2 se centra en escenes quotidianes, instantànies familiars i àlbums de fotos. Moments que sovint esborra la memòria i que només superen la seva naturalesa efímera en l’obra d’art.

Roc Blackblock és conegut pels seus murals de gran format compromesos amb reivindicacions d’índole social com la recuperació de la memòria de les víctimes de diferents conflictes del SXX o la redignificació de barris i col·lectivitats. En la seva proposta per a N2, el concepte de l’exposició no només està plasmat en la temàtica de les obres, sinó també en la tècnica utilitzada: experimenta per primera vegada amb el paper per convertir la plantilla o stencil en obra final. En l’exposició podrem veure obres pictòriques en diferents suports: paper, metall, llenç i fusta reciclada.

Rodrigo Romero, les escultures del qual solen formar part d’intervencions urbanes i han guanyat nombrosos premis, ens presenta per a aquesta mostra petites parelles d’animals interaccionant entre si. L’efímer, aquí, és el contacte o la relació, des de l’enfrontament entre hipopòtams fins a la mare senglar amb la seva cria. En les seves escultures la petjada del grafiti es veu plasmada en la seva particular manera d’aplicar la pintura a les seves peces.

Agenda
23 ABR 2019