• Newsletter
  • Contacte
HANS & FRITZ CONTEMPORARY

Satoshi Hashimoto

NIGHT – TIME = DARKNESS

(CAT)

HANS & FRITZ CONTEMPORARY es complau a presentar l’exposició NIGHT-TIME = DARKNESS de l’artista SATOSHI HASHIMOTO. Hashimoto és actualment un dels artistes més “alarmants” de Japó, produint obres d’art en forma de performances, accions i instruccions destinades a induir als espectadors a qüestionar el seu paper en l’experimentació de l’art.

En l’experiència de l’apreciació de l’art, hem adquirit l’hàbit de jugar el paper de l’espectador de l’art, que s’assigna com una part de la estructura de l’artista/obra d’art/espectador. En general, no podem portar els nostres sentiments personals i assumptes privats a una galeria d’art perquè hem d’intentar interpretar l’obra d’art de forma objectiva i d’una manera correcta. Explorant el que ell anomena “fuka”, un terme que apunta a una sensació de suspens, risc i pressió, Hashimoto interromp aquesta estructura.

En una exposició d’art, els espectadors no només estan influenciats per l’obra d’art i l’espai, sinó que també estan significativament influenciats pels propis espectadors. Els espectadors no són existències transparents en el espai de l’exposició. A vegades, són encara més reals i actius que les obres d’art i tenen la capacitat de provocar que alguna cosa passi inadvertidament. Es pot anar més enllà i dir que l’espai existeix per instal·lar espectadors en lloc d’obres d’art, i que les obres d’art actuen com a assistents per produir l’actuació.

Al oferir una sortida de l’”art del dia a dia”, les instruccions i microaccions a vegades irracionals de Hashimoto transcendeixen qualsevol frontera lliurement, plantejant una qüestió al nostre principi d’existència.

NIGHT – TIME = DARKNESS 

10.05.2018 – 07.07.2018 

 ESDEVENIMENT 1: “LOOK FOR: ON THE STREET”

10.05.2018 20hr

ESDEVENIMENT: “BREAK THE PEDESTAL”

22.05.2018 20hr

ESDEVENIMENT: “WATCHING MOVIES WITH ROPES”

22.05.2018 20.30hr

Agenda
25 MAR 2019