• Newsletter
  • Contacte
Victor Lope Arte Contemporáneo

Dirk Salz (Bochum, 1962), Patrik Grijalvo (Bilbao, 1984) i Francisco Suárez (León, 1965)

Vanishing Points (Punts de Fuga)

La Galeria Victor Lope Arte Contemporaneo presenta per a la cinquena edició del Barcelona Gallery Weekend, que es celebrarà del 10 al 13 d’octubre, el projecte ‘Vanishing Points’, una exposició en la què participen tres artistes representats per la galeria: Francisco Suárez (León, 1965), Patrik Grijalvo (Bilbao, 1984) i Dirk Salz (Bochum, 1962). A la mostra es podrà veure les  seves obres més recents que parlen sobre la llum i la seva relació amb l’espai, de la línia i la geometria.

 

El títol de l’exposició ‘Vanishing Points’ – o Punts de Fuga en català - ens revela la intencionalitat del projecte i ens remet al vincle entre els treballs dels artistes. Punts de Fuga parla sobre la complexitat de la perspectiva i la profunditat dem l’abstracció geomètrica, el què, paradoxalment, suposa un repte pel fet de no tenir una perspectiva lineal lògica com marca generalment el punt de fuga de qualsevol composició no abstracta.

 

La llum juga un paper fonamental en les composicions, cada artista la treballa a través de la tècnica i la creativitat però de formes molt diverses; mentre que les obres de Dirk Salz semblen absorbir la llum a través de les capes superposades de resina, les peces de Francisco Suárez n’irradien i creen una atmosfera vibrant. Els treballs de Patrik, en canvi, utilitzen la llum per organitzar la perspectiva desconstruint i superposant interiors d’edificis icònics de l’arquitectura actual.

Agenda
07 JUN 2020