• Newsletter
  • Contacte
Galeria H2O

Javier Celemín

Vous les Femmes

Javier Celemín ens proposa una lluminosa immersió, on les dones que ens descriu Mario Vargas Llosa omplen els carrers de la més cosmopolita ciutat, un plató fotogràfic que se'ns ofereix diàfan, Barcelona en la seva més perfecta esplendor. El fotògraf ens mostra el que la càmera equipada amb un objectiu fix registra, els seus protagonistes accepten el pacte, una relació de tan sols uns instants, on el moment és certament íntim i de proximitat. Aquestes dones comparteixen amb nosaltres de forma empàtica els secrets que sols el fotògraf els pot reclamar.

Una mirada espontània a través de la fotografia directa, que relata una visió particular de l'univers femení en l'entorn urbà, les seves obres ens permeten albirar l'essència que emana de l'ideal femení, motiu d'admiració de l'autor i que, a través de les seves protagonistes, és representat en diferents dimensions, dotades de sofisticació, bellesa, innocència, naturalitat, senzillesa, força i valentia.

Prenent tècniques del segle XIX, l'autor construeix el seu relat de forma manual, submergint-se en el procés, des de la captura de la imatge fins al triatge final, concedint-li al seu treball un llenguatge amb matisos i accents, a través del paper, la química i la singularitat de cada imatge.

Agenda
24 MAI 2019