• Newsletter
  • Contacte
Galeria Estrany – de la Mota

Ignasi Aballí, Luz Broto, stanley brouwn, Peter Downsbrough, Douglas Gordon, Jan Mech, Rasmus Nilausen, Francesc Ruiz, Joe Scanlan, Richard Venlet, Heimo Zobernig.

Accrochage — Accrochage

La Galeria Estrany-de la Mota té el plaer de presentar l’exposició col·lectiva Accrochage — Accrochage amb curadoria de Moritz Küng.

El títol, en certa manera «melós», tradueix amb precisió l’essència d’aquesta exposició col·lectiva. El terme accrochage (del francès «penjant», accrocher = penjar) ha estat utilitzat des de finals de la dècada de 1960, com a terme comú per exhibir imatges als museus. Després va ser recuperat per galeries i utilitzat per dissenyar exposicions amb les peces del fons, sovint per tancar una temporada. El títol Accrochage — Accrochage es refereix a aquests fets i es pot llegir a més com dues exposicions simultànies, una funció doble per dir-ho així, una amb artistes de la galeria, l’altra amb artistes convidats pel comissari. Totes dues exposicions es complementen entre si i són la versió reflexada i heterotòpica de si mateixes.

Agenda
24 MAI 2019