• Newsletter
  • Contacte
àngels barcelona

Ania Soliman

La natura és un experiment

NATURE IS AN EXPERIEMENT (La natura és un experiment), la segona exposició individual d’Ania Soliman a la galería,  amb la que realitza una investigació sobre la naturalesa i les seves diverses tecnologies. L'exposició presenta dibuixos de plantes artificials de bambú, així com un paisatge de selva tropical, tots ells en color groc.

Dissenyades per éssers humans, amb un nombre de sèrie assignat a cadascuna d’elles, i produïdes en sèrie, en materials com el plàstic  o la tela, les plantes de bambú artificials representen el tipus de sobreproducció irracional i maníaca de la nostra existència en aquest planeta. Però, les plantes també representen una especie d’esperança: il·lustren com estimem i desitjem la natura, fins i tot en les seves manifestacions més alienes.

La pràctica artística d'Ania Soliman està centrada en la investigació i té com a objectiu la producció de dibuixos i narratives sobre la naturalesa i la tecnologia. Soliman explora com es defineixen aquests diferents sistemes culturals per així poder imaginar nous futurs.

Agenda
07 JUN 2020