• Newsletter
  • Contacte
HANS & FRITZ CONTEMPORARY

Nayra Martín Reyes

Plastic Surgery Disasters

HANS & FRITZ CONTEMPORARY es complau en presentar PLASTIC SURGERY DISASTERS per l’artista Nayra Martín Reyes. Proporciona una exploració vívida i satírica de l’aparença humana, simultàniament modesta i conscientment morbosa.
Rebutjant el protocol, l’artista pirateja i apunyala per obrir-se pas a qualsevol pretext, revelant veritats pertorbadores sobre la naturalesa de la vanitat i la seva creixent importància en la societat del segle XXI.
Aquesta exploració revela el desdeny innat de l’artista per l’explotació de l’estètica física, alhora molt conscient i d'alguna manera intimidada pel seu
atractiu visceral. Reconeixent la seva pròpia lluita interna, a Pig Surgeries, Nayra dóna la benvinguda a voluntaris perquè s’uneixin a ella en la realització de la seva pròpia cirurgia, creant una manifestació física macabra a través de joguines de peluix i variades eines de tall rovellades.
La performance, Unstable: The Roots of Vanity acompanyarà el projecte, presenta una visió distòpica i inquietant de l’àmbit de la cirurgia estètica. És l’artista com a porc o el porc com a artista? La relació és massa propera per dir-ho i incòmode de presenciar. Però es la veritat, destil.lada com la veu l’artista, i és la segona d’una sèrie de performances Unstable, la primera de les quals es va celebrar a l’Institut Cervantes de Brussel.les al novembre de 2017.
07.02.2018
PIG SURGERIES: 20 – 22hr
08.02.2018 – 08.03.2018
VERNISSAGE: 20 – 22hr
PERFORMANCE - Unstable: The Roots of Vanity: 21hr

Agenda
16 FEB 2019