• Newsletter
  • Contacte
ProjecteSD

Guillaume Leblon

Amèrica

L’artista francès Guillaume Leblon (*1971) crea instal·lacions site-specific, escultures, vídeos i obres sobre paper a través de las quals la nostra percepció de l’espai i la seva funció es transformen.

La cinquena exposició de Leblon a ProjecteSD es titula Amèrica. El títol prové de la celebrada obra d’Allen Ginsberg, el poema escrit el 1956, un significatiu manifest literari d’agitació política en el període post Segona Guerra Mundial als Estats Units.

Amèrica de Leblon consisteix en una instal·lació d’escultures i obres sobre paper. Un paisatge que es dibuixa subtilment en l’espai de la galeria a través d’un conjunt de sis objectes escultòrics que han estat treballats a partir de paraigües trencats i abandonats al carrer després d’una tempesta. La instal·lació és una mena d’escenificació d’objectes quotidians que certament produeix una sensació de desolació, d’abandonament. Un paisatge urbà fictici d’objectes trencats, distorsionats. Una imatge congelada d’un fragment de la vida actual?

Agenda
07 JUN 2020