• Newsletter
  • Contact

Sala Parés

dimarts a dissabte de 12 a 14h i 16 a 20h

La Sala Parés, fundada el 1877, és la primera galeria que es va establir a Espanya. Disposa de tres espais en un sol edifici, en el centre del Barri Gòtic de Barcelona, on exposa l’obra dels 34 artistes actuals amb els qui treballa.

Pel que fa a la pintura, compta tant amb autors que parteixen de la figuració i el realisme contemporanis, com amb altres que s’expressen en l’abstracció. També hi ha alguns artistes de la galeria que es centren en l’escultura, la fotografia i el videoart, així com altres que formulen les seves propostes des de plantejaments híbrids amb la intersecció de diverses tècniques i disciplines.

Participa en fires internacionals, i col·labora amb museus i fundacions. Anualment organitza, amb la col·laboració de institucions i Facultats de Belles Arts, un concurs dedicat a la jove creació, que compta amb un Jurat format per directors de museus, artistes i comissaris molt rellevants del panorama contemporani.

 

Artistes
Marcos Cárdenas, Toni Catany, Ángel Mateo Charris, Garikovitz Cuevas, Carlos Díaz, Adrián Espinós, Leticia Feduchi, Lourdes Fisa, Gorka García Hererra, Gonzalo Goytisolo, Núria Guinovart, Rafel Joan, Ángel Marcos, Guerrero Medina, Anna Miquel, Carlos Morago, Ruth Morán, Gloria Muñoz, Marcos Palazzi, Magí Puig, Alejandro Quincoces, Miguel Rasero, Eduard Resbier, Xavier Rodés, Joseba Sánchez Zabaleta, Anaïs Senli, Gonzalo Sicre, Lluis Ventós, Albert Vidal, Segimon Vilarassau, Marco Nori, Alberto Romero Gil.

Petritxol, 5
08002 Barcelona
View map

info@salapares.com
www.salapares.com

T. +34 93 318 70 20

Galleries