• Newsletter
  • Contact

Sala Parés

De dimarts a dissabte d’11 a 14h i de 16 a 20h.

Fundada en 1877, la Sala Parés és la primera galeria establerta a Espanya i una de les de major trajectòria del món que continua en actiu. Disposa de 3 espais en un edifici històric situat al cor del Barri Gòtic de Barcelona, on exposa l'obra dels 35 artistes contemporanis amb els quals treballa. Els seus 3 espais independents acullen les exposicions individuals dels artistes amb qui la galeria manté una relació estable, així com també les d'altres creadors amb qui treballa puntualment.
Compta amb una àmplia selecció d’autors que s’expressen amb la pintura, especialment en el realisme i la figuració contemporanis, així com en l’abstracció i també d’uns altres que ho fan a través de l’escultura, la fotografia i el videoart, sense oblidar propostes que parteixen de la intersecció entre diverses tècniques i disciplines. Igualment, la Sala Parés organitza mostres extraordinàries comissariades sobre episodis concrets de la història de l’art català i al voltant dels artistes històrics més reconeguts.
Col·labora amb museus, institucions culturals, universitats, fundacions i altres galeries d’art internacionals i estrangeres. A més, a la galeria també s’organitzen concerts, visites guiades i diverses activitats culturals.

 

Artistes
Carmen Alvar, Dominika Berger, Marcos Cárdenas, Toni Catany, Ángel Mateo Charris, Garikoitz Cuevas, Carlos Díaz, Dis Berlin, Adrián Espinós, Stefaan Eyckmans, Leticia Feduchi, Gorka García Herrera, Federico Granell, Rafel Joan, Michael Kenna, Juan Carlos Lázaro, J. M. Guerrero Medina, Juan Antonio Mañas, Ángel Marcos, Eva Miquel, Carlos Morago, Marcos Palazzi, Guillermo Pérez Villalta, Magí Puig, Alejandro Quincoces, Miguel Rasero, Xavier Rodés, Joseba Sánchez Zabaleta, Josep Segú, Gonzalo Sicre, Brigitte Szenczi, Manuel Velasco, Albert Vidal.

Petritxol, 5
08002 Barcelona
View map

info@salapares.com
www.salapares.com

T. +34 93 318 70 20

Galleries