• Newsletter
  • Contact

House of Chappaz

Dilluns - Divendres 9 - 17 h

DHouse of Chappaz neix de l'evolució i la transformació que ha tingut la galeria Espai Tactel tant a nivell laboral com personal des de la seva fundació el 2011, mantenint la seva essència, però ampliant el seu camp d'acció. Aquesta transformació s'ha donat d'una manera natural i el seu objectiu és que la galeria fundada a València per Ismaël Chappaz, ia la qual el 2018 se li va afegir en equip de Toormix a Barcelona (creant Espai Tactel Toormix), continuï creixent, expandint-se i creant noves aliances per continuar difonent les seves línies d'acció i les seves idees darrere de l'art contemporani més actual. És per això que s?ha conformat un equip liderat per Chappaz, al qual se sumen Oriol Armengou i Ferran Mitjans (creadors i directors de l?estudi Toormix).

House of Chappaz compta amb dos espais; House of Chappaz Flat (dirigit per Ismaël Chappaz) a València, i House of Chappaz Basement (codirigit per Oriol Armengou i Ferran Mitjans) a Barcelona. Seguint les línies marcades per l'anterior projecte, i que incideixen en temes com el futur, les teories de gènere, el queer, les estètiques de la contemporaneïtat, els còmics, el manga, els videojocs entre moltes altres, House of Chappaz es mostra com una interessant i potent galeria que cal tenir en compte. House of Chappaz Flat (abans Espai Tactel) forma part del Consorci de galeries d´art Contemporani. House of Chappaz Flat (abans Espai Tactel) LaVAC, Associació de galeries d'art contemporani de la Comunitat Valenciana) i House of Chappaz Basement (abans Espai Tactel Toormix) forma part d'ART BARCELONA, Associació de Galeries.

Artistes:

AGGTELEK, ANDREW ROBERTS, ANNA MORENO, ANTOINE ET MANUEL, ANTONIO FERNÁNDEZ ALVIRA, CARLOS SÁEZ, CARMEN ORTIZ BLANCO, CHRISTTO & ANDREW, DIEGO DEL POZO BARRIUSO, FITO CONESA, MICHAEL ROY, MIT BORRÁS, MOMU & NO ES, NATACHA LESUEUR, OCTAVI SERRA, OVIDI BENET, PABLO DURANGO, SARAH & CHARLES, VICKY USLÉ.

Ca l'Alegre de Dalt, 55, Baixos c 08024 Barcelona
View map


www.houseofchappaz.com


Galleries