• Newsletter
  • Contact

Galería Sicart i Victor Lope s’uneixen a Art Barcelona

Art Barcelona creix amb la incorporació de dues noves galeries: Galeria Sicart i Victor Lope Arte Contemporáneo. Ambdues compten amb una destacada trajectòria en la difusió de les últimes tendències artístiques i en el suport dels nous creadors.

La Galeria Sicart va obrir les seves portes l'any 2000 a Vilafranca del Penedés, un àrea reconeguda pels seus vinyers. Sempre s'ha considerat una galeria sensible a les propostes més atrevides de les noves generacions en totes les disciplines: fotografia, video, dibuix, pintura, objectes i instal·lació. Oberta al mercat internacional, participa habitualment en fires com Art Frankfurt, SWAB, JustMad, Art Lisboa o ArtBo. Aquesta trajectòria li ha portat a guanyar en 2008 el “Premi a la Galeria per la seva projecció internacional”, atorgat pel Gremi de Galeries d’Art de Catalunya.

Victor Lope Arte Contemporáneo està enfocada a la promoció i divulgació de l'obra d'artistes emergents de diferents parts del món. A més d'un variat fons que abasta disciplines com escultura, pintura i fotografia, la galeria ha participat en diverses fires d'art com Art Karlsruhe, Art Fair Cologne, Art Toronto i SWAB. Paral·lelament a la seva activitat expositiva, Victor Lope es dedica a la gestió de programes artístics com l'Ars et Scientia, que busca l'acostament i la interacció de l'art actual amb el gran públic.

La suma d'aquestes galeries es tradueix en un total de 26 galeries d'art que creen sinergies en Art Barcelona, i significa un enfortiment en la nostra labor per descobrir, defensar i difondre l'art contemporani.

More news